Hur handlar jag?

Att handla hos Health to Happiness  är enkelt!

När du hittat en vara som du önskar väljer du antal och lägger varan med ett enkelt klick i shoppingkorgen. Du får direkt reda på om någon vara är slutsåld.

När du är nöjd klickar du på "till kassan" för att välja betalningssätt. Innan du bekräftar beställningen får du fullständig information om vart varorna levereras, vilka avgifter som tillkommer och hur beställningen ska betalas. Vid beställning av varor från oss sluter du ett köpeavtal med Health to Happiness i enlighet med våra Allmänna Villkor. 

Efter det att du bekräftat din beställning visas ett mottagningsbevis på skärmen. Detta mottagningsbevis är din bekräftelse på att vi har tagit emot din beställning. Skriv gärna ut denna sida eller spara dokumentet på din dator så att du enkelt kan referera till aktuellt ordernummer vid eventuell framtida korrespondens med oss.

För att handla på Health to Happiness måste du vara minst 18 år. Alla varor du ser på webbplatsen är lagervaror för omgående leverans och alla våra priser är inklusive moms. 

Välkommen med din beställning!